Budite sudionik 2. Parade vozila!

Nakon prošlogodišnje uspješne premijere defilea natjecateljskih vozila središtem grada, AK Buzet organizira i drugo izdanje Parade vozila. Revijalna smotra atraktivnih automobila i pokoje formule održat će se dan uoči 33. Buzetskih dana – Europskog prvenstva brdskih auto utra, 19. rujna, s početkom u 17 sati duž Ulice II. istarske brigade i Trgom Fontana.

Paradi vozila prethodit će predstavljanje Buzet outdoora. Predstavit će se enduraši, biciklisti, penjači, paraglideri, speleolozi, planinari i treckeri. Publika će moći uživati u atraktivnim vratolomijama vozača na dva kotača, okušati se u penjanju, ali i iskusiti čari zip-linea. Doživljaj Buzeta i svega onoga što grad nudi upotpunit će lokalni gospodarstvenici i poljoprivrednici s autohtonim proizvodima poput vina, rakija, maslinovog ulja, tartufa…. Još će se predstaviti Gradsko društvo Crvenog križa Buzet i Turistička zajednica Grada Buzeta.

Kako bi svi mogli uživati u adrenalinskom uvodu u oktanski vikend, na Trgu Fontana bit će postavljen veliki video zid na kojemu će se prenositi događaji s ulice i trga. Uz bogatu eno-gastronomsku ponudu i zvuk automobila, publiku će zabavljati i DJ. Predviđeno trajanje prgrama jesu dva sata nakon čega zabava seli u veliki šator na Mašimovoj škuji. Za noćni program ovdje su zaduženi DJ Londero i DJ Hoky.

Radi kvalitetnije i bolje organizacije, molimo sve zainteresirane sudionike 2. Parade – vozače natjecatelje da se predbilježe putem maila info@buzetski-dani.com

© 2014 BUZETSKI DANI || Design by: PRIZMA DESIGN d.o.o.